KERSTMENU
NIEUWJAARSMENU
Vier de Feestdagen bij Cotto!
Maak de feestdagen onvergetelijk met ons speciale 4-gangenmenu, zorgvuldig samengesteld voor deze bijzondere momenten. U kunt kiezen uit twee voorgerechten en twee hoofdgerechten.
Let op: à-la-carte opties zijn tijdens de feestdagen niet beschikbaar.
Daarnaast bieden wij:
- Een kids-menu, een vegetarisch menu en, op aanvraag, extra oesters en kaviaar.
- Geef uw voorkeuren door bij uw reservering, zodat we volledig aan uw wensen kunnen voldoen.
Belangrijke informatie:
- Reserveren is verplicht vanwege het beperkte aantal plaatsen.
- Reserveer per e-mail via: info@cotto.be en geef uw keuze voor voor- en hoofdgerecht door.
- Gelieve een voorschot van €50 per persoon over te maken naar bankrekeningnummer BE53 7360 5422 1953 onder vermelding van de gekozen datum en uw telefoonnummer.
- Allergieën: Meld eventuele allergieën a.u.b. vooraf bij uw reservering.
Aanvangstijden:
- 24 december: Start tussen 18:30 en 19:00 (enkel op reservering)
- 25 december: Start vanaf 12:00 (enkel op reservering)
- 31 december: Start tussen 18:30 en 19:00 (enkel op reservering)
- Om middernacht proosten we samen met een glas Ferrari Maximum Brut prosecco!
Heeft u vragen of wilt u reserveren? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij kijken ernaar uit om samen met u de feestdagen te vieren!
1 & 2 januari 2025 gesloten
Tijdens de kerstvakantie zijn we op de overige dagen geopend volgens de
reguliere openingstijden.
U kan het Kerst- en Nieuwjaarsmenu desgewenst ook komen afhalen (Take-Away).
LUNCHMENU
Van dinsdag tot en met vrijdag, behalve op feestdagen, bieden wij een lunchmenu (3-gangen) aan volgens marktaanbod.
Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert aan € 35,00.
MENU À LA CARTE
A N T I P A S T I
[koude voorgerechten]
CARPACCIO DI GAMBERO ROSSO
Carpaccio van rode gamba's van Mazzara del Vallo - mayo met wasabi en lime - venkelsalade - scampiszout
€26,00
VITELLO TONNE
traag gegaard kalfsgebraad - tonijnsaus - kapperappeltjes - gedroogde tomaten - pesto
€22,00
CAPRESE
buffelmozzarella - kerstomaten - geroosterd briochebrood met look - pesto van basilicum
€22,00
BATTUTA DI FASSONA
Fassona rundstartaar - mousse van Taleggio - zwarte truffel - olijfolie - gerookt Maldonzout
€28,00
A N T I P A S T I
[warme voorgerechten]
GEGRATINEERDE OESTERS
3 stuks - €18,00
6 stuks - €30,00
CROCCHETTE DI PARMIGIANO
kaaskroketten
€18,50
CROCCHETTE DI GAMBERETTI
garnaalkroketten
€22,00
MIDOLLO
mergpijpen - gremolada - Maldonzout - citroenzest - gemarineerde groenten
€18,00
P R I M I
[pasta]
CUORI AL PORCINI
ravioli gevuld met eekhoorntjesbrood - 'Sweet Mamma' pompoencrème - rozemarijnolie
€28,00
GNOCCHI
gevuldi pasta met gorgonzola - zongedroogde tomatensaus 'San Marzano' - basilicumolie
€26,00
CUORI AL PORCINI
ravioli gevuld met carbonara - parmezaan, 30 maanden gerijpt - Guanciale di Norcia - zwarte truffel
€30,00
S E C O N D I D I C A R N E
[hoofdgerechten vlees]
OSSOBUCO MILANESE CLASSICO
traag gegaarde kalfsschenkel - tomatensaus - groenten - frietjes
€36,00
ENTRECOTE BLONDE D'AQUITAINE (+- 320 gr.)
blonde entrecote van Aquitaine (Hoeveslagerij Rumme's) - Maldonzout - sla - frietjes
€34,50
SAUZEN
gorgonzola / champignons / pizzaiola / groene pepersaus
€5,00
EXTRA
frietjes / pasta
€5,00
EXTRA
gemengde sla / warme groenten
€8,00
S E C O N D I D I P E S C E
[hoofdgerechten vis]
*SIGNATURE DISH* ASTICE
Europees kreeftenstaart - Osietrakaviaar - gerookte boter - bisque - Riso Venere (zwarte rijst)
€45,00
BRANZINO
zeebaarsfilet - gerookte pastinaakpuree - boschampignons - uiencrumble - peterseliecoulis
€32,00
SALMONE
zalmfilet - zoete aardappelen - hummusavocado - groentensaus
€34,00
EXTRA
frietjes / pasta
€5,00
EXTRA
gemengde sla / warme groenten
€8,00
P E R I B A M B I N I
K I N D E R M E N U T O T 1 2 J A A R
PENNE POMODORO
korte pasta met verse tomatensaus - parmezaan apart geserveerd
€14,00
SCALOPPINA ALLA MILANESE
gepaneerd kalfsvlees - frietjes - sla
€18,00
GELATO
vanille-ijs - chocoladesaus - chantilly
€7,00
3-GANGEN KINDER MENU
tot 12 jaar
€35,00
D O L C I
[desserten]
DRAME BLANCHE
vanilleijs - Szechuan peper - speculaas - warme chocolade - chantilly
€13,00
TORTINO
chocolade lavacake met vanille-ijs - chantilly
€13,00
DOLCE DELLO CHEF
dessert van de chef
€12,00
FRAPPE AL LIMONCELLO
Vanille ijs met limoncello
€13,00
SELEZIONI
DI FORMAGGI
selectie
van 4 Italiaanse kazen
€18,00
VINO DOLCE
dessertwijn
€7,50
Om een vlotte service te kunnen garanderen:
Voor groepen vanaf 6 personen vragen we om de keuzes te beperken tot het degustatiemenu of tot 4 verschillende gerechten per gang aub.
B U O N A P P E T I T O
Bent u allergisch aan bepaalde ingrediënten? Meld het ons!
In al onze gerechten kunnen sporen voorkomen van allergenen. We kunnen kruisbesmetting ondanks alle genomen voorzorgsmaatregelen niet voor 100% uitsluiten.
De 14 allergenen:
glutenbevattende granen - schaaldieren - eieren - vis - aardnoten - soja - melk (lactose) - noten - selderij - mosterd - sesamzaad - zwaveldioxide en sulfieten - lupine - weekdieren.