Italiaans gastronomisch restaurant
nl

KERSTMENU
NIEUWJAARSMENU

Vier de Feestdagen bij Cotto!

Maak de feestdagen onvergetelijk met ons speciale 4-gangenmenu, zorgvuldig samengesteld voor deze bijzondere momenten. U kunt kiezen uit twee voorgerechten en twee hoofdgerechten.

Let op: à-la-carte opties zijn tijdens de feestdagen niet beschikbaar.

Daarnaast bieden wij:

  • Een kids-menu, een vegetarisch menu en, op aanvraag, extra oesters en kaviaar.
  • Geef uw voorkeuren door bij uw reservering, zodat we volledig aan uw wensen kunnen voldoen.

Belangrijke informatie:

  • Reserveren is verplicht vanwege het beperkte aantal plaatsen.
  • Reserveer per e-mail via: info@cotto.be en geef uw keuze voor voor- en hoofdgerecht door.
  • Gelieve een voorschot van €50 per persoon over te maken naar bankrekeningnummer BE53 7360 5422 1953 onder vermelding van de gekozen datum en uw telefoonnummer.
  • Allergieën: Meld eventuele allergieën a.u.b. vooraf bij uw reservering.

Aanvangstijden:

  • 24 december: Start tussen 18:30 en 19:00 (enkel op reservering)
  • 25 december: Start vanaf 12:00 (enkel op reservering)
  • 31 december: Start tussen 18:30 en 19:00 (enkel op reservering)
  • Om middernacht proosten we samen met een glas Ferrari Maximum Brut prosecco!

Heeft u vragen of wilt u reserveren? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij kijken ernaar uit om samen met u de feestdagen te vieren!

1 & 2 januari 2025 gesloten

Tijdens de kerstvakantie zijn we op de overige dagen geopend volgens de reguliere openingstijden.
U kan het Kerst- en Nieuwjaarsmenu desgewenst ook komen afhalen (Take-Away).

LUNCHMENU

Van dinsdag tot en met vrijdag, behalve op feestdagen, bieden wij een lunchmenu (3-gangen) aan volgens marktaanbod.

Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert aan € 35,00.

4 GANGEN MENU





MENU À LA CARTE


A N T I P A S T I
[koude voorgerechten]

CARPACCIO DI GAMBERO ROSSO

Carpaccio van rode gamba's van Mazzara del Vallo - mayo met wasabi en lime - venkelsalade - scampiszout

€26,00

VITELLO TONNE

traag gegaard kalfsgebraad - tonijnsaus - kapperappeltjes - gedroogde tomaten - pesto

€22,00

CAPRESE

buffelmozzarella - kerstomaten - geroosterd briochebrood met look - pesto van basilicum

€22,00

BATTUTA DI FASSONA

Fassona rundstartaar - mousse van Taleggio - zwarte truffel - olijfolie - gerookt Maldonzout

€28,00


A N T I P A S T I
[warme voorgerechten]

GEGRATINEERDE OESTERS

3 stuks - €18,00
6 stuks - €30,00

CROCCHETTE DI PARMIGIANO

kaaskroketten

€18,50

CROCCHETTE DI GAMBERETTI

garnaalkroketten

€22,00

MIDOLLO

mergpijpen - gremolada - Maldonzout - citroenzest - gemarineerde groenten

€18,00


P R I M I
[pasta]

CUORI AL PORCINI

ravioli gevuld met eekhoorntjesbrood - 'Sweet Mamma' pompoencrème - rozemarijnolie

€28,00

GNOCCHI

gevuldi pasta met gorgonzola - zongedroogde tomatensaus 'San Marzano' - basilicumolie

€26,00

CUORI AL PORCINI

ravioli gevuld met carbonara - parmezaan, 30 maanden gerijpt - Guanciale di Norcia - zwarte truffel

€30,00


S E C O N D I  D I  C A R N E
[hoofdgerechten vlees]

OSSOBUCO MILANESE CLASSICO

traag gegaarde kalfsschenkel - tomatensaus - groenten - frietjes

€36,00

ENTRECOTE BLONDE D'AQUITAINE (+- 320 gr.)

blonde entrecote van Aquitaine (Hoeveslagerij Rumme's) - Maldonzout - sla - frietjes

€34,50

SAUZEN

gorgonzola / champignons / pizzaiola / groene pepersaus

€5,00

EXTRA

frietjes / pasta

€5,00

EXTRA

gemengde sla / warme groenten

€8,00


S E C O N D I  D I  P E S C E
[hoofdgerechten vis]

*SIGNATURE DISH* ASTICE

Europees kreeftenstaart - Osietrakaviaar - gerookte boter - bisque - Riso Venere (zwarte rijst)

€45,00

BRANZINO

zeebaarsfilet - gerookte pastinaakpuree - boschampignons - uiencrumble - peterseliecoulis

€32,00

SALMONE

zalmfilet - zoete aardappelen - hummusavocado - groentensaus

€34,00

EXTRA

frietjes / pasta

€5,00

EXTRA

gemengde sla / warme groenten

€8,00


P E R  I  B A M B I N I
K I N D E R M E N U  T O T  1 2  J A A R

PENNE POMODORO

korte pasta met verse tomatensaus - parmezaan apart geserveerd

€14,00

SCALOPPINA ALLA MILANESE

gepaneerd kalfsvlees - frietjes - sla

€18,00

GELATO

vanille-ijs - chocoladesaus - chantilly

€7,00

3-GANGEN KINDER MENU

tot 12 jaar

€35,00


D O L C I
[desserten]

DRAME BLANCHE

vanilleijs - Szechuan peper - speculaas - warme chocolade - chantilly

€13,00

TORTINO

chocolade lavacake met vanille-ijs - chantilly

€13,00

DOLCE DELLO CHEF

dessert van de chef

€12,00

FRAPPE AL LIMONCELLO

Vanille ijs met limoncello

€13,00

SELEZIONI DI FORMAGGI

selectie van 4 Italiaanse kazen

€18,00

VINO DOLCE

dessertwijn

€7,50


Om een vlotte service te kunnen garanderen:

Voor groepen vanaf 6 personen vragen we om de keuzes te beperken tot het degustatiemenu of tot 4 verschillende gerechten per gang aub.


B U O N  A P P E T I T O

Bent u allergisch aan bepaalde ingrediënten? Meld het ons!

In al onze gerechten kunnen sporen voorkomen van allergenen. We kunnen kruisbesmetting ondanks alle genomen voorzorgsmaatregelen niet voor 100% uitsluiten.

De 14 allergenen:
glutenbevattende granen - schaaldieren - eieren - vis - aardnoten - soja - melk (lactose) - noten - selderij - mosterd - sesamzaad - zwaveldioxide en sulfieten - lupine - weekdieren.